FOTO. Dienstenchequebedrijf Koelibri EVA vzw toostte op het nieuwe jaar

In feestzaal Den Oever bij Frank Logghe, was het onlangs feesten geblazen voor directie en personeel van het Dienstenchequebedrijf Koelibri EVA vzw. Vorige maand toostte en smulden directie en personeel op het nieuwe jaar. Ze komen er alsnog op vraag van veel aanwezige feestvierders. Hospitalisatie en een zware operatieve ingreep aan mijn rechteroog is de oorzaak dat ze nu gepubliceerd worden. Mijn verontschuldigingen daarvoor.

Op de foto bemerken v.l.n.t. Melissa Buffel (toenmalig lid raad van bestuur), Quanathi Staes (secretariaat), Jessy Salenbien (voorzitter), Lobke Vierstraete (poetshulp met 10 jaar dienst bij Koelibri), Lindsey Vanoverbeke (secretariaat), Dirck Devreker (toenmalig lid raad van bestuur), Els Cuvelier (toenmalig lid raad van bestuur) en Nele Walraet (toenmalig lid raad van bestuur). Op de foto ontbreekt poetshulp Sabrina Foster eveneeens met 10 jaar dienst. Zij was verontschuldigd en kreeg haar geschenk op kantoor. Foto: Eric Vanhooren

Schepen en voorzitter van het team Jessy Salenbien (SP.A), had voor alle aanwezigen een warm en hartelijk welkomstwoordje en wenste iedereen een Gezond en Gelukkig 2019.
 

Verkennen
 

“2018 was voor mij het jaar van verkennen… jullie leren kennen, de dienst leren kennen en kijken wat de mogelijkheden zijn voor de toekomst”, stak schepen Jessy Salenbien van wal. “Het was een nieuwe uitdaging maar een plezante uitdaging. We organiseerden een marktdag, een enquête om de noden en zorgen te ontdekken bij zowel de klanten als bij jullie zelf, een leuke uitstap en opleidingen.”

“Vorig jaar pakten we uit met opleidingen en deze willen we graag in de toekomst verder zetten. We luisteren daarbij ook heel graag naar jullie interesses want zo’n opleiding kan misschien al eens saai zijn maar des te boeiender als het voorstel van jullie zelf komt. Mochten er dus opleidingen zijn die jullie interesseren, laat het ons dan zeker weten”,vervolgde de Koekelaarse schepen.

Sterk team

Schepen Jessy Salenbien had voor het personeel ook nieuws in petto. “Het is leuk om te zien dat we intussen een mooi en sterk team hebben opgebouwd. Ik kan dus alleen maar fier zijn als mensen praten over het ‘Koelibri’-team. Over jullie allemaal dus.”

“Net voor Nieuwjaar hebben we beslist om voor de eerste keer een samenzijn te organiseren, onder de noemer personeelsvergadering. Die zal doorgaan op 28 maart. We koppelen informatie aan amusement want er zal een theatergezelschap de avond opvrolijken”, klonk de schepen enthousiast. “Informatief zal het zeker zijn. We overlopen eens de voordelen die jullie hebben, maar daaraan gekoppeld ook de nieuwe mogelijkheden zoals de samenwerking met een poetsfirma BOMA die aan een voordelig tarief poetsproducten aanbiedt waarvan jullie een persoonlijke code zullen ontvangen om aankopen te doen.”

Nieuwkomers en Afscheid van…

Binnen het team werd er om allerhande redenen afscheid genomen van een aantal mensen, maar mogen enkele nieuwkomers verwelkomen. “Coussaert Kathy, Gezels Kimberley, Kerckenaere Eline, Sichanova Anna, Van holt Nikita, Verburgh Chanel en Victoor Phaedra. Leuk dat jullie erbij zijn gekomen”, zo stelde teamvoorzitter Salenbien. “We mogen ook twee mensen figuurlijk in de bloemetjes zetten. Lobke Vierstraete mogen we proficiat wensen met haar 10-jarige loopbaan bij ons en ook Sabrina Foster is reeds 10 jaar bij ons aan de slag.” Beiden kregen een passend geschenk.

Tot besluit stelde de schepen en voorzitter nog: “We zullen onze huisstijl wat pimpen en proberen om ons op een positieve, vernieuwende manier te onderscheiden op onze markt. We kunnen dit echter niet alleen! Samen gaan we vol inzet de toekomst tegemoet.”

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio