Foto. Dinsdagmarkt lokte veel volk tijdens “Week van de Markt”

Het landelijke Koekelare heeft al jaren een heel druk bezochte markt op dinsdagvoormiddag. En om die nog aanlokkelijker te maken voor de bezoekers, nam het gemeentebestuur dit jaar deel aan de provinciale actie 'Week van Markt'. En met succes. Er liep afgelopen dinsdagmorgen een zee van volk en aan de promostand van het gemeentebestuur werden maar liefst 1486 kaartjes in de doos gedeponeerd, die allen kans maakten op een prachtige prijs.

“De actie is wat ons betreft meer dan geslaagd”, valt secretaris Lode Claeys met de deur in huis. “De Marktkramers zijn tevreden want de markt lokte vanochtend zeer veel volk, ondanks het iets mindere weer.  De campagne heeft bij ons zeker zijn uitwerking niet gemist want maar eventjes 1486 kaartjes waarmee de bezoekers aan de markt kans maakten op een van de vele prijzen, werden in onze doos gedeponeerd.”

Lijst met de winnaars

Een onschuldige hand trok de winnende kaartjes. Hierna vind je alle prijswinnaars terug. Wie niet meer aanwezig was op het moment van de trekking wordt door het gemeentebestuur verwittigd.

De hoofdprijs, een cadeaubon voor een “weekendje weg in West-Vlaanderen”, werd gewonnen door Hein Vandenbroucke. De overige winnaars zijn: Jonckheere Jan, Swaenepoel Cinthy, Jonckheere Dirk, Verslyppe Philip, Vandaele Odile, Perdu Marie, Ann Pollentier, Dewilde Christiane, Everaert Noëlla, Dekeyser Roger, Vandecasteele Agnes, Tommelein Simonne, Vanhooren Ingried, Swertelé Dina, Devriendt Patricia, Ilegems Rudi, Sinnesael Adrienne, Schoonheere Marnix, Sander Paelinck, Devreker Marleen, Soete Silvere, Pauwels Hugo, Vermeersch Rita, Vantoortelboom Lien, Demoen Anny, Viane Ivonne, Vanpoucke Gratiane, Depoorter Margot en Kurt Vanryckeghem. Zij wonnen een goedgevulde herbruikbare handtas gevuld met verschillende prijzen, gaande van cadeaubonnen tot prijzen in natura.  Proficiat aan alle winnaars.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio