Eerste duizend online ingeschreven deelnemers ontvangen een goodiebag

Tweede editie X-Mas Trail Koekelare staat stevig in zijn schoenen

Tweede editie X-Mas Trail Koekelare staat stevig in zijn schoenen

De organisatoren van de tweede X-Mas Trial in de Fransmansgemeente Koekelare. Foto: Eric Vanhooren

Koekelare - Na de succesvolle eerste editie van de X-Mas Trail vorig jaar mag en kan een tweede editie niet uitblijven. Alle pro’s en contra’s werden in kaart gebracht om van de tweede editie op zaterdag 21 december 2019, in een organisatie van de verenigingen Tempo Koekelare, Wandelclub Koekelare, Feestcomité Koekelare en Moscou leeft opnieuw een topevenement te maken.

Laat je verrassen tijdens het lopen door de authentieke, historische gebouwen van Koekelare. Maak kennis met alle scholen en heel wat lokale bedrijven die hun site openstellen. De organisatie staat stevig in zijn schoenen en tal van randanimatie is voorzien! Sta even stil bij de leuke optredens, beklim de obstakelrun of geniet van de degustaties onderweg.

Om iedereen, zowel jong als oud, aan te spreken zijn er 3 verschillende trajecten uitgestippeld. Zo kan je kiezen voor de 3,5 Km lopen (start 17u) of kies je voor de 7km (Start 16u30). Tevens kan er worden gewandeld op de 7Km (Start 16u35). De gedreven sporter kan ook worden uitgedaagd op de 12Km (Start 16u). De aankomst van alle trajecten ligt midden op de kerstmarkt te Koekelare.

De eerste 1000 online ingeschreven deelnemers garanderen we tevens een goodiebag bij aankomst op het marktplein. Iedere deelnemer krijgt een kerstmuts die gedragen wordt tijdens de loop.

De volledige opbrengst zal tevens geschonken worden aan het goede doel. Dit jaar wordt gelopen voor de mug heli en voor het centrum voor ambulante revalidatie ‘t Veld te Aartrijke.

Info en inschrijvingen

Alle info op omtrent deze recreatieve loop- en wandeltoer vind je op http://www.feestcomitekoekelare.be . Inschrijvingen worden verwacht op http://www.ticketwinkel.be .

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio