FOTO. Sint-Maarten pleziert kinderen op kinderboerderij De Pluimhoeve

Onlangs kwam Sint-Maarten en zijn knechten naar de kinderboerderij De Pluimhoeve in de mooie Fransmansgemeente Koekelare. Hij werd er gastvrij onthaald door de sympathieke uitbaters en tal van kinderen.

De bonte bende brave kindertjes verzamelden graag voor een foto met Sint-Maarten en zijn Zwarte Pieten. En Sint-Maarten vertelde dat er in Koekelare geen stoute kindertjes zijn! En hij gaf hen de raad dat zo te houden dan komt hij volgend jaar terug, zo beloofde hij. Foto: Eric Vanhooren

Ouders, grootouders en sympathisanten troepten in de cafetaria van kinderboerderij De Pluimhoeve bijeen voor een uiterst gezellige namiddag, want om de kinderen te laten stralen in de donkerste periode van het jaar, hadden de uitbaters de goedheilige Sint naar de kinderboerderij uitgenodigd. En zoals het Sint-Maarten past had hijvoor elk aanwezig kind, een geschenkje bij die hij na het maken van een trip met de kinderen met de huifkar doorheen het centrum van Koekelare, graag aan hen uitdeelde. Daarnaast zat er in de zakken van de Zwarte Pieten ook heel wat koekjes en chocolade.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio