Beurs een uitgelezen kans voor cadeautjesjagers

Tal van nieuwe hobby’s kleuren 44ste editie Kerst- & Hobbybeurs

Tal van nieuwe hobby’s kleuren 44ste editie Kerst- & Hobbybeurs

Het bestuur van de Gezinsbond Koekelare dat instaat voor de 44ste editie van de Kerst- en Hobbybeurs welke plaatsvindt in cultuurzaal De Balluchon op zondag 1 december 2019. Foto: Eric Vanhooren

Koekelare - Op zondag 1 december 2019, tovert de Gezinsbond de hele cultuurzaal De Balluchon om tot een gezellige Kerst- en Hobbybeurs, voorheen bekend als Hobbyfestival. Het is de 44ste editie en de organisatoren hopen opnieuw op een massale belangstelling. Tal van nieuwe hobby’s kleuren deze Kerst- en Hobbyfestival.

Een 40-tal hobbyisten demonstreren aan evenveel stands wat ze zoal in de vingers hebben. Een unieke gelegenheid voor cadeautjesjagers of voor wie houdt van originele geschenken. Maar ook de unieke sfeer met smakelijke momenten is erg in trek bij de bezoekers.

Ruime variatie

De organisatie is in handen van voorzitter Jan Pauwels, Frans Dedrie en de hele bestuursploeg van de Gezinsbond, geruggesteund door een schare medewerkers.

Erg opvallend is de variatie aan hobby’s. Zo zijn er kunstwerkjes in pallethout, jeanshandtassen uit recyclage, een verlicht dorp met miniatuurhuisje, een pottenbakker, een imker, originele kunstwerkjes uit afgedankt keukenmateriaal (spoon-art), mooie bloemencreaties, gepersonaliseerde kaarsen en wenskaarten, juwelen in natuursteen, kantklossen, keramiek, glasfusing, diamond painting, amigurami hartendiefjes, Swarovski sieraden, keramische beelden, enz.

Kinderatelier & grime met de Kerstman

In de aanpalende foyer kan men terecht voor een hapje en een drankje. Er worden ter plaatse heerlijke pannenkoeken en worsten gebakken naast een aanbod van Chouffe coffee en streekbieren. Dit alles tegen een zeer zacht prijsje. Ook een uitgedoste kerstman ontbreekt niet. Voor de kinderen is er gratis kinderatelier en grime.

De Kerst- en Hobbybeurs is op zondag 1 december van 9.30 uur tot 18 uur te bezoeken in De Balluchon (Moerestraat 19). De toegangsprijs bedraagt drie euro/volwassene. Gratis toegang voor kinderen tot 12 jaar.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio