Zoektocht naar kinderopvang wordt eenvoudiger via ‘Lokaal Loket Kinderopvang’

Koekelare - Het gemeentebestuur en Sociaal Huis in de Fransmansgemeente Koekelare, engageren zich en maken de zoektocht van ouders naar een geschikte opvangplaats van hun kinderen, via het opstarten van een ‘Lokaal Loket Kinderopvang’ heel wat eenvoudiger.

“Door het digitale ‘Lokaal Loket Kinderopvang’ worden gezinnen in contact gebracht met de organisatoren die voorzien in kinderopvang en worden ze geïnformeerd over de beschikbare plaatsen”, steekt schepen Jan Lievens (Open VLD), bevoegd voor kinderopvang van wal. “Het Lokaal Loket Kinderopvang werkt samen met het Huis van het Kind Koekelare en via de website http://www.kinder-opvang.be/koekelare kunnen ouders het aanvraagformulier invullen en opvanginitiatieven selecteren, waarna zij, per mail, een uniek nummer ontvangen waarmee de status van aanvraag kan opgevolgd worden.”

“Aanvragers kunnen zich ook laten helpen bij het invullen van het aanvraagformulier. Dat kunnen ze door te mailen naar http://help@kinder-opvang.beof via telefoon 0492-59.10.39 en dit op werkdagen van 9 uur tot 16 uur”, vervolgt schepen Lievens. “Aanvragers kunnen ook terecht in het Huis van het Kind Koekelare, gelegen Ichtegemstraat 18 - 8680 Koekelare. Telefoon 051-58. 10. 01. Mailen voor meer uitleg en om het aanvraagformulier in te vullen kan ook naar http://sociaalhuis@koekelare.be .

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio