Verandering, vernieuwing, verjonging

DCO Koelibri een bloeiend en florerend bedrijf

DCO Koelibri een bloeiend en florerend bedrijf

Het gepimpte wagentje dat veelvuldig wordt ingezet zal nog meer opvallen in het straat. Het wagentje wordt geshowd door v.l.n.r. consulente Quanathi Staes, diensthoofd Lindsey Hosten en de voorzitster van de Raad van Bestuur Jessy Salenbien. Foto: Eric Vanhooren

Koekelare - Verandering is niet altijd een verbetering zeggen ze vaak, maar DCO Koelibri is er duidelijk in geslaagd om het tegendeel te bewijzen. DCO Koelibri is uitgegroeid tot een dagdagelijks bloeiend en zeer florerend modern bedrijf

Na de overname door de gemeente in 2018, kan niemand in de Fransmansgemeente ontkennen dat DCO Koelibri uitgegroeid is tot een zeer bloeiend bedrijf. “Een bedrijf dat met veel gedrevenheid en inzet ruim 50 werknemers tewerkstelt”, stelt Jessy Salenbien, voorzitter van de Raad van Bestuur van DCO De Koelibri. “We zijn er heel fier op stelt dat we zoveel huishoudhulpen in eigen regio kunnen voorzien van een job. Werken dicht bij huis, een werkschema dat aangepast is aan de persoonlijke situatie zodat de balans werk-privé perfect op elkaar afgestemd worden, is en blijft een voortdurende uitdaging. “Het is een uitdagende job, afwisselend werk met heel veel zelfstandigheid.”

Persoonlijke begeleiding

“Wij voorzien onze werknemers van een persoonlijke begeleiding en bieden een ruim aanbod aan opleidingen die zij zelf kunnen kiezen naargelang hun eigen interesses en behoeftes”, besluit de Koelibri-voorzitter.

“Er heerst een heel open sfeer binnen ons bedrijf en wij houden van duidelijke communicatie” vult diensthoofd Lindsey Hosten nog aan. “Voor ons is het heel belangrijk dat de werknemer zich goed voelt in de job. Dat er wederzijds respect en vertrouwen is. Want enkel zo kunnen onze klanten optimaal van onze diensten genieten.” En om de dienstverlening in de toekomst nog meer zichtbaarder te maken in het straatbeeld, werd het wagentje gepimpt naar de nieuwe huisstijl ontworpen door Carl Demoen van Cookiecollective.

“Ook naar de toekomst toe willen we niet blijven stilzitten. We hebben nog enkele projecten waar ik momenteel aan werk”, geeft consulente Quanathi Staes ons nog mee. “We blijven inzetten op vernieuwing zodat we zowel onszelf als onze werknemers gemotiveerd en gedreven houden.”

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio