Derde editie ‘Feest van de Gastvrijheid’ staat in de steigers

Derde editie ‘Feest van de Gastvrijheid’ staat in de steigers

De initiatiefnemers van de derde editie van het Feest van de Gastvrijheid op Tweede Kerst zijn apetrots dat ze nu reeds het bordje uitverkocht kunnen ophangen. Zij danken hun sponsors en alle milde schenkers die dit feest helpen mogelijk maken. Foto: Eric Vanhooren

Ichtegem - Het Kerstfeest voor eenzamen, alleenstaanden en minderbedeelden van Groot-Ichtegem onder de noemer ‘Het Feest van de gastvrijheid’ die plaatsvindt op tweede kerstdag, is aan zijn derde editie toe. En de initiatiefnemers de Liberale Vrouwen met Durf Ichtegem, mogen nu al het bordje ‘uitverkocht’ aan het venster van zaal Suprima Taste Lounge ophangen

Straffen tubak is dat als je ’t mij vraagt. Een liberale vrouwenvereniging uit de grond stampen, blijkt geen gemakkelijke klus te zijn om te klaren, liet voorzitter Agnes Deman drie jaar geleden van haar tong rollen, maar blijkbaar was de nood aan dergelijke vereniging zeer groot gezien het succes die het feest kent. “Ja, wie had dat gedacht”, steken Agnes Deman, Odette Deprez (secretaris), Ilse Goemaere (penningmeester) en de bestuursleden Catherine Wallyn en Annie Vanhercke (PR-verantwoordelijke) in koor van wal. “Dat er nood is aan dergelijk initiatief hoeft geen betoog want er zijn nog teveel mensen die altijd overal uit de boot vallen omdat ze het financieel moeilijk hebben, alleenstaand of eenzaam zijn. Die goed de kost verdient, kan het breed laten hangen, maar velen moeten de ceintuur strak aanhalen om de eindjes aan elkaar te kunnen knopen, om aan het einde van de maand rond te komen.”

Uitverkocht

Vandaar dat de Ichtegemse Liberale Vrouwen met Durf niet alleen apetrots zijn dat ook deze derde editie nu reeds uitverkocht is, maar ook zeer dankbaar zijn naar sponsors toe, die dit feest al drie jaar op rij mogelijk maken.

Het Feest van de gastvrijheid vindt ook dit jaar plaats op tweede kerstdag, donderdag 26 december, in de Suprima Taste Lounge gelegen Fabriekweg 48 te Eernegem. Aanvang 18u30. “Aan ambiance zal het zeker niet ontbreken want ook dit jaar staan er enkele verrassingsoptredens op het menu. En wat leuk is: iedereen die aanwezig is, krijgt bij het huiswaarts gaan een gratis goodiebag mee, gevuld met allerlei spullen.”, besluiten de dames enthousiast.

Meer info op het nummer 051 58 91 43. Lid worden of het feest financieel steunen, kun je door een bijdrage te storten op rekening BE20 1043 7594 3856.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio