Vier hoofdprijzen eindejaarsactie vinden weg naar hun winnaar

Vier hoofdprijzen eindejaarsactie vinden weg naar hun winnaar

Tijdens een gezellige nieuwjaarsreceptie op de markt reikten 'Unizo'-voorzitter Peter Duyck en schepen Els Kindt, bevoegd voor ondernemen, de hoofdprijzen uit aan de winnaars van de succesvolle eindejaarsactie. Foto: Eric Vanhooren

Lichtervelde - Unizo, de organisator van de eindejaarsactie in de accordeongemeente Lichtervelde, hield afgelopen zaterdag op de markt een nieuwjaarsreceptie voor de inwoners en reikte meteen ook de vier hoofdprijzen uit aan de winnaars van de opnieuw succesvolle eindejaarsactie.

De te winnen hoofdprijzen waren ook niet mis hé: vier aankoopbonnen van respectievelijk 750, 500, 250 en 115 euro waren er te winnen, naast de dertig citytrips naar lichtstad Parijs, ook wel de stad van de liefde genoemd voor twee pers met ontbijt en de 42 winkelprijzen die hun weg zullen vinden naar diverse klanten.

Succesverhaal

De winnaars van de hoofdprijzen wonen allen in Lichtervelde. Nancy Onraed wint de waardebon van 750 euro, Cindy Serlet deze van 500 euro, Magda Claeys mag voor 250 euro aan aankopen gaan doen en Michiel Buysse ten slotte won de aankoopbon van 115 euro.  

“Aan deze editie namen 36 handelaars deel en de Lichterveldenaar is blijkbaar zot van het verzamelen van volle stelmpelkaarten, want maar liefst 12.000 stempelkaarten werden uitgereikt, waarvan er 5.890 exemplaren volledig ingevuld terug werden binnengebracht, gaf Unizovoorzitter Peter Duyck ons nog mee. “Een succesverhaal en puik resultaat waar we fier op zijn.”

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio