Derde Valentijnsontbijt wordt opnieuw een gigantisch succes

Cupido vuurt zijn pijlen af en zet Liberale Vrouwen met Durf aan het werk

Cupido vuurt zijn pijlen af en zet Liberale Vrouwen met Durf aan het werk

De Liberale Vrouwen met Durf kregen van een van hun sponsors een nieuw blauw shirt. Zo vallen ze meteen op en weet je meteen bij het Valentijnontbijt wie je moet aanspreken. Uiteraard kunnen zij dit niet alleen waarmaken en krijgen uiteraard van hun partner en schare vrijwilligers. Foto: Eric Vanhooren

Ichtegem - De nieuwjaarsfeesten zitten er nog niet helemaal op, maar toch denkt Cupido nu al aan Valentijn en schiet zijn pijlen af richting Liberale Vrouwen met Durf Groot-Ichtegem. Op zondag 16 februari organiseren de Liberale Vrouwen met Durf, immers voor de derde keer op rij, hun Valentijnontbijt in zaal Suprima Tast lounge in Eernegem. En nu al wordt het liefdesontbijt een gigantisch succes want de initiatiefnemers mogen met 300 deelnemers, het bordje uitverkocht ophangen.

Cupido heeft zijn pijlen afgeschoten richting voorzitter Agnes Deman en haar bestuursleden Ilse, Annie, Odette en Catherine, want zij mogen op zondag 16 februari, mar liefst 300 gasten verrassen met een heerlijk gezond Valentijnontbijt met allerlei lekkers, zoals een glaasje bubbels of fruitsap, koffie, melk, chocomelk, broodjes, enz. Het ontbijt verloopt in twee shiften: ééntje om 8u30 en de tweede start om 10 uur. Het bestuur bedankt nu al hun sponsors die het mogelijk hebben gemaakt dat zij de deelnemers een lekker ontbijt kunnen aanbieden.

“Wij zijn een team ondernemende liberale vrouwen die een schakel willen bouwen om zo de mensen die het moeilijk hebben of alleen zijn, een lekker ontbijt aan te bieden in een gezellig kader en een aangename sfeer”, benadrukken de vijf dames in koor. “Hierbij kunnen we steeds rekenen op verschillende ondernemers en hoofdsponsors die onze activiteiten ondersteunen.”

Meer info over de Liberale Vrouwen met Durf Ichtegem vind je op de website http://www.liberalevrouwenichtegem.be .

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio