Vierde editie bekroond beste kortfilm van eigen bodem

Jeugdraad Filmfestival deelt 'Gouden Appels' uit

Jeugdraad Filmfestival deelt 'Gouden Appels' uit

Het vierde Filmfestival van de Jeugdraad van Lichtervelde staat in de steigers. Foto: IF

Lichtervelde - In de accordeongemeente Lichtervelde, gaat de Jeugdraad ook dit jaar op zoek naar de beste kortfilms van eigen bodem tijdens het Jeugdraad Filmfestival. Voor deze vierde editie moeten de inzendingen binnen zijn tegen 31 maart. De organisatoren van het Jeugdraad Filmfestival reiken naar analogie met de Gouden Palm ook dit jaar weer acht ‘Gouden Appels’ uit.

Iedereen, zowel jeugdverenigingen als jongeren niet aangesloten bij een vereniging kunnen aan de filmwedstrijd deelnemen en een award mee naar huis nemen. Acht ‘Gouden Appels’ zijn er te verdienen. Eentje voor de beste kortfilm, beste acteur, beste actrice, beste scenario, beste regie, beste bloopers en beste filmposter. Daarnaast is er ook een publieksprijs voorzien.

Spelregels

Volgende spelregels dienen door de deelnemers in acht genomen te worden. Deelnemen kan tot de leeftijd van 25 jaar, de inzendingen mogen maximum tien tot vijftien minuten duren en ze moeten voor 31 maart afgeleverd worden aan de jeugddienst via http://jeugd@lichtervelde.be .

De winnaars worden op 19 april bekendgemaakt in OC De Schouw, waar die dag alle kortfilms op groot scherm zullen vertoond worden. Iedereen is tussen 14 en 19 uur welkom. Aan het einde van het filmfestival worden de ‘Gouden Appels’ uitgereikt.

Heb je nog vragen over het filmfestival? Contacteer dan zeker Jeugddienst Lichtervelde, Tuur Oosthuyse, Miel Oosthuyse of Jeugdraad Lichtervelde

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio