Komende donderdag 28 mei zijn marktkramers en bezoekers welkom op parking Proostdije

Opnieuw markt in Kortemark

Opnieuw markt in Kortemark

Marktleider Danny Priem hier in het gezelschap van schepen van ondernemen Christine Logghe, kijken alvast samen uit naar de eerste marktdag in Kortemark in tijden van corona. Foto: Eric Vanhooren

Kortemark - Schepen van ondernemen Christine Logghe (CD&V) komt met goed nieuws aandraven voor liefhebbers van de markt. Vanaf donderdag 28 mei mag en kan er opnieuw gemarkt worden in het Krekedorp Kortemark. Er zijn wel enkele voorwaarden in acht te nemen en het bezoekersaantal wordt geregistreerd”, vertelt schepen Christine Logghe.

Eindelijk horen we de liefhebbers van de markt in Kortemark zeggen, maar zij zijn zeker niet alleen, ook de marktkramers zullen een zucht van verlichting slaken nu ze eindelijk na een bikkelharde lockdownperiode ingevolge het coronavirus, opnieuw aan de slag kunnen. “De markt van Kortemark start terug op donderdag 28 mei op de parking Proostdije. De marktleider Danny Priem, heeft in samenwerking met de gemeente, een coronaveilige route uitgestippeld zodat de bezoeker alle marktkramen passeert. Aan de ingang wordt gezorgd voor ontsmetting en wordt het bezoekersaantal geregistreerd”, benadrukt een enthousiaste schepen Logghe, bevoegd voor ondernemen.

Schepen Logghe hoopt wel dat de bezoekers zich aan de ondertussen gekende opgelegde coronamaatregelen houden en wenst verder zowel de marktkramers als de bezoekers een aangename zonovergoten markt toe.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio