T.I.M. annuleert voorstellingen van “Schat mag ik je mijn schat voorstellen” tot februari 2021

T.I.M. annuleert voorstellingen van “Schat mag ik je mijn schat voorstellen” tot februari 2021

Het klein amateurtoneelgezelschap T.I.M. moet noodgedwongen wegens het coronavirus haar voorstellingen van 21, 22 en 27 en 28 maart 2020 schrappen. Iedereen die reeds tickets heeft gekocht krijgt vanaf juni zijn tickets terugbetaald . Ten gepaste tijde zal er opnieuw een verkoopdag van tickets bekendgemaakt worden voor de voorstellingen die nu gepland zijn voor het weekend van 20 en 27 februari 2021. Foto: Eric Vanhooren

Gistel / Ichtegem / Koekelare - Het amateurtoneelgezelschap T.I.M. (Toneel In Moere), op de grens Moere-Koekelare, brengt ieder jaar één productie op de planken. Dit jaar zou dit de komedie zijn ‘Schat mag ik je schat voorstellen’ van auteur Johan Deckers, in een regie van Eddy Suys. Maar het duivelse coronavirus gooit roet in het Moerse toneelleven, waardoor het bestuur verplicht is om de geplande voorstellingen van 21, 22 en 27 en 28 maart 2020 te annuleren.

Maar geen nood toneelliefhebber want het bestuur had aanvankelijk plannen om de voorstellingen te laten doorgaan in september of oktober van dit jaar, maar gezien er nog helemaal niets bekend is van wanneer er opnieuw en onder welke voorwaarden er zal kunnen gespeeld worden met publiek, heeft het bestuur beslist om de voorstellingen te annuleren en te verplaatsen naar 2021.

Als de Nationale Veiligheidsraad het licht op groen zet, dan zullen de voorstellingen normaal plaatsvinden in weekend van 20 februari en van 27 februari 2021.

Vermoedelijk zullen er bijkomende voorstellingen nodig zijn, dit afhankelijk van aantal per voorstellingen dat door de veiligheidsraad zal worden toegelaten. Daarom heeft het bestuur va T.I.M. eveneens beslist om de reeds betaalde tickets terug te betalen. De mensen zullen in de loop van juni hun tickets automatisch terugbetaald worden op de rekening waarmee de tickets betaald werden. Degene die dat via een vriendin en/of via een acteur hebben gedaan, zullen deze terugbetaald krijgen via deze personen. Ze hoeven hiervoor dus zelf niets te ondernemen. 

Ten gepaste tijde zal er opnieuw aangekondigd worden vanaf wanneer er tickets zullen te koop gesteld worden voor de voorstellingen van het weekend van 20 en van 27 februari 2021.

Indien vragen, deze kunnen gesteld worden via http://info@toneelinmoere.be .

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio