Ruim vijfduizend mensen volgden Club Quarantaine

‘Club Quarantaine’ een voltreffer en voor herhaling vatbaar

‘Club Quarantaine’ een voltreffer en voor herhaling vatbaar

Robbert Vanhee kijkt terug op drie fantastische weken Club Quarantaine. Hij wil dit graag verder zetten in de toekomst maar dan van op speciale locaties Foto: Eric Vanhooren

Koekelare - Dat de cultuur en evenementensector net als de horeca en andere sectoren, in deze duivelse coronatijden, zware klappen te verduren krijgen is ondertussen al lang geen geheim meer, maar bij de pakken blijven zitten, dat staat niet in het woordenboek van de jonge ondernemer Robbert Vanhee. Hij pakte de koe bij de muzikale horens en pakte succesvol uit met Club Quarantaine.

“Ik kijk terug op drie fantastische weken, met veel goede muziek en positieve reacties”, steekt de Koekelaarse creatieve duizendpoot Robbert Vanhee van wal. “In totaal hebben ruim vijfduizend mensen Club Quarantaine gevolgd! Alle dj's hebben het beste van zichzelf gegeven en ik heb dat proberen aan te vullen met mijn sound- en lichtshow.”

Testen nieuw materiaal

“Tijdens de lockdown heb ik me wat bezig gehouden om mijn assortiment wat uit te breiden en hier en daar wat te verbeteren”, vervolgt Robbert lachend. “Club Quarantaine was de ideale gelegenheid om dat nieuw materiaal te testen. Zo heb ik een nieuwe Pioneer CDJ 2000 set, een nieuwe laser (waarschijnlijk door iedereen wel gezien op de livestream), een nieuwe set lichten en een rookmachine uitgeprobeerd.”

Ik heb ook veel steun gekregen van familie en vrienden die elke week trouw op post waren achter hun pc, tablet of gsm, aan het genieten van Club Quarantaine. Ook de familie en vrienden van de dj's waren wekelijks aanwezig. Ik heb wel het gevoel dat we het feestje wat hebben kunnen verhuizen naar de mensen hun 'kot' en dat mensen hier ook wel nood aan hadden”, evalueert Robbert zijn initiatief positief.

 

Meer van dat

“Na mijn examens zou ik graag verder doen met livestreams maar dan misschien op verschillende speciale locaties”, besluit Robbert met een positieve noot. “Er liggen wat ideetjes op tafel maar ik wacht een beetje wat haalbaar zal zijn in verband met de coronacrisis. Ik hoop dat kleine feestjes zullen toegelaten worden vanaf juli en zou graag een 'after-lockdown'-set samenstellen met daarop een zomerkorting om zo wat feestjes op kleine schaal aan te moedigen. Zo kunnen mensen al een fantastisch tuinfeestje, verjaardagsfeest, communiefeest, ... geven met speakers en belichting voor nog geen honderd euro! Op die manier zal ik ook proberen de schade die ik afgelopen maanden heb opgelopen terug in te halen. Ik hoop op een mooie zomer waar terug mag gefeest worden.”

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio