Bestuursleden- en mandatarissen willen met de bevolking babbelen omtrent het beleid

CD&V Koekelare nodigt uit voor een babbel met een borrel

Koekelare - Zondag drie april 2011 nodigen de lokale CD&V bestuursleden- en mandatarissen de inwoners van Koekelare uit voor een aperitief met een babbel. Ze willen graag eens praten en hun oor te luisteren leggen omtrent het beleid, met de bedoeling het toekomstig beleid uit te stippelen en het programma voor Koekelare uit te schrijven.

Zondag 3 april 2011 mogen de inwoners van Koekelare hun mening verkondigen omtrent het beleid in Koekelare en hoe het er in de toekomst moet uitzien. De lokale CD&V bestuursleden- en mandatarissen nodigen de inwoners uit om bij een aperitief gezellig van gedachten te wisselen omtrent het beleid in Koekelare.

'Luisteren vormt immers de basis van een goed beleid. Met CD&V trachten wij constant onze voelsprieten op te zetten door onze aanwezigheid midden de mensen en actief te zijn in heel wat verenigingen. Maar toch vinden wij het ook interessant om een specifiek moment te organiseren waar iedereen welkom is', zegt schepen van onder andere milieu en jeugd Tom Pollentier.

'Iedereen is van harte welkom om zijn visie, opmerkingen, suggesties, ideeën, voorstellen aan ons mee te geven, die ons kan helpen om het toekomstig beleid en programma voor Koekelare uit te schrijven.'

 

Heb je zin om in de clinch te gaan met de lokale politici of bestuursleden van de CD&V, dan kun je zondag 3 april vanaf 10u terecht in De Foyer van De Balluchon, Moerestraat 20 te Koekelare. 

 

Meer informatie is te bekomen bij CD&V-voorzitter Jef Pollentier op het Gsm-nummer  0477/48.66.55.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio