Energie besparen in je woning is makkelijker dan je denkt

Geef minder geld uit aan energie met de gratis energiescan van Infrax

Koekelare - Energie besparen in je woning is veel makkelijker dan een mens zou denken. Het probleem is dat de meeste mensen niet weten waar ze moeten opletten! Waar zitten de grote verbruikers? Of zijn er misschien ook echte verspillers? Met de gratis energiescan van Infrax weet je meteen waar je staat. Dus aarzel niet en vraag meer informatie bij het OCMW (Katrien Vansteelandt) of bij milieuambtenaar Robrecht Hindryckx op het gemeentehuis.

Bij een energiescan zoekt een energieadviseur in je woning naar mogelijkheden om energie te besparen. Hij stelt een lijst op van plaatsen of toestellen waar er ‘energieverlies’ is. De energieadviseur kan ook energiebesparende maatregelen uitvoeren zoals het vervangen van veelgebruikte gloeilampen door spaarlampen, het installeren van een spaardouchekop, het aanbrengen van reflecterende folie achter de radiatoren, enz.

Zowel de energiescan als de geplaatste materialen zijn helemaal gratis!

Wil jij ook minder energie verbruiken? Vraag dan snel je energiescan aan: surf naar www.energiescans.be of bel naar de infolijn van Infrax 078 35 30 20. Doe het meteen want het  aanbod is beperkt.

Je kan ook een gratis energiescan aanvragen via het OCMW of de gemeente. Voor meer inlichtingen kan je je wenden tot Katrien Vansteelandt op het OCMW (tel. 051 59 15 51 of 051 58 10 01) of milieuambtenaar Robrecht Hindryckx op het gemeentehuis (tel. 051 58 92 01 of via robrecht.hindryckx@publilink.be .

Na de inschrijving neemt een energieadviseur contact met je op om een afspraak te maken voor het bezoek.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio