Tentoonstelling van 8 tot en met 16 oktober in Den Blank

Kunstgroep RAM bestaat vijftien jaar

Kunstgroep RAM bestaat vijftien jaar

De drie kunstenaars van RAM Foto: if

Overijse - In 1996 ontstond de kunstgroep RAM. Drie kunstenaars waren de drijvende krachten: Rudi Willaert, Alex Van Bogaert en Marcel Socquet. Zij oefenden drie verschillende kunstdisciplines uit, van experimentele kunst over abstract en portret.

André Vandenput vervoegde hen als fotograaf twee jaar later. Sindsdien heeft de kunstgroep elke jaren op verschillende locaties, zowel in de regio als daarbuiten, tentoonstellingen gehouden.

In 2006 vierde RAM zijn tienjarig bestaan met een jubileumtentoonstelling in GC de Bosuil in Overijse. De tweede jubileumtentoonstelling ter gelegenheid van het vijftienjarig bestaan, vindt plaats in Cultuurcentrum Den Blank in Overijse van zaterdag 8 oktober tot en met zondag 16 oktober 2011. De tentoonstelling is te bezichtigen van maandag tot en met zaterdag van 11 uur tot 22 uur, op zondag van 11 uur tot 18 uur.
.
De drie kunstenaars, Rudi Willaert, Alex Van Bogaert en André Vandenput stellen hun nieuwste werken tentoon, samen met twee gastkunstenaars: Anne Rowies met haar portrettekeningen en Willy Ophalvens met aquarellen. Tenslotte is er werk van vier BKO-leden (kunstacademie) te bekijken.
 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio