Opbrengst verkoop supportersoutfit gaat integraal naar de vzw Rondpunt

Fluohesje in Belgische driekleur en knalgele muts als officiële supportersoutfit Telenet op BK veldrijden te koop

Bart Wellens en enkele medewerkers van de vzw Rondpunt, getooid in de nieuwe officiële supportersoutfit van Telenet. Foto: Ingezonden foto's

Hooglede - De organisatoren van het BK veldrijden in Hooglede-Gits krijgen de primeur, want komende zondag 8 januari, brengt Telenet voor het eerst de officiële supportersoutfit op de markt. De outfit bestaat uit een fluohesje in de Belgische driekleur en een knalgele muts. Supporters kunnen de outfit kopen voor de spotprijs van één euro! De opbrengst gaat integraal naar de vzw Rondpunt, een organisatie die zich inzet voor rechtstreekse en onrechtstreekse slachtoffers van verkeersongevallen.

Telenet heeft een hart voor het veldrijden en dat laat het ook zien op het Belgisch kampioenschap in Hooglede-Gits. De officiële supportersoutfit werd 2 weken geleden nog voorgesteld door Tom Meeusen en Bart Wellens op de veldrit in Diegem, en is dus nu voor het eerst verkrijgbaar in Hooglede-Gits.

Bovendien koppelt Telenet ook een wedstrijd aan de outfit. 'Supporters die een foto van zichzelf nemen getooid in de Telenet supportersoutfit en deze foto uploaden via www.telenet.be/events , maken kans op een duoticket voor het WK in Louisville (VS) in 2013', zegt Jeroen Leen verantwoordelijke bij Telenet voor sponsoring en events.

Rondpunt bondgenoot verkeersslachtoffers

'Het fluohesje en de muts zijn verkrijgbaar voor de spotprijs van één euro en de opbrengst gaat integraal naar de vzw Rondpunt. Dit is een organisatie die wil bijdragen tot een betere opvang en nazorg van iedereen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrokken is bij een verkeersongeval', vervolgt Jeroen.

Astrid Rubbens, algemeen directeur van Rondpunt, is tevreden met deze actie van Telenet. 'Onze vzw is een relatief jonge organisatie dus we zijn erg blij met de aandacht die we krijgen met dit initiatief van Telenet. Bovendien kunnen we ons als bondgenoot van alle verkeersslachtoffers volledig vinden in de actie. Hopelijk trekken de supporters het hesje niet alleen aan tijdens het BK of WK, maar ook wanneer ze zich in het verkeer begeven', benadrukt Astrid Rubbens.

Rondpunt vzw ijvert voor een goede opvang van alle verkeersslachtoffers in Vlaanderen. 'Wij zijn ervan overtuigd dat een betrokken en respectvolle omgang met verkeersslachtoffers, hun omgeving en de nabestaanden een verschil maakt. Wij geloven in de mogelijkheden van wie door een verkeersongeval werd geraakt', zegt Jeroen Leen van Telenet.

'Rondpunt investeert in betere kansen voor alle betrokkenen bij een verkeersongeval. Wij willen de grote en kleine zorgen van verkeersslachtoffers en hun omgeving verlichten. Kinderen en jongeren krijgen hierbij onze bijzondere aandacht. Wij roepen iedereen op om verkeersslachtoffers met de beste zorgen te omringen. Daarom ondersteunen wij ook de directe omgeving van een verkeersslachtoffer en de professionele hulpverleners bij het bieden van goede opvang', zegt Astrid Rubbens tot besluit. 

Engagement

Met deze supportersactie wil Telenet zijn engagement t.a.v. de Belgische cyclocross nog eens extra in de verf zetten. 'Met het Telenet-Fidea Cycling Team is Telenet uiteraard al sterk vertegenwoordigd in de cyclocross. Met deze actie willen we alle Belgische supporters bereiken en tegelijkertijd alle Belgische veldrijders steunen voor het BK en WK', onderstreept Jeroen Leen, verantwoordelijke voor sponsoring en events bij Telenet.

Telenet is een toonaangevende provider van media- en telecommunicatiediensten. Het  spitst zich toe op het leveren van kabeltelevisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan hoofdzakelijk residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Meer informatie rond beide instellingen vind je op www.rondpunt.be en www.telenet.be . Voor informatie en tickets voor het BK veldrijden in Hooglede-Gits, kun je terecht bij voorzitter Rik Debeaussaert, Noordabeelstraat 79 te B-8830 Hooglede-Gits. Gsm +32 (0)475 49 41 31 - Fax +32 (0)51 77 25 69 - E-mail rik.debeaussaert@proximedia.be of via www.vwchoogledegits.be .

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio