Nieuwjaarsrecepties tijdens het weekend

Moerbeke-Waas - Nadat Open VLD vorige week de spits afbeet met haar nieuwjaarsreceptie, is het dit weekend de beurt aan N-VA, Vlaams Belang en SP.A om hun sympathisanten te trakteren. Voorts is er ook nog de nieuwjaarsreceptie van KFC Moerbeke.

N-VA inviteert op zaterdag 21 januari, om 19.30 uur in 'Café B' in de Opperstraat (recht over de markt), iedereen om een hapje en een drankje te komen nuttigen.

Vlaams Belang nodigt op zondag 22 januari, vanaf 11 uur, alle leden en sympathisanten uit op de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Deze gaat door in de 'New Galaxy', Statiestraat 1. Gastspreker is Vlaams volksvertegenwoordiger Johan Deckmyn. Nadien gaat gemeenteraadslid Erik Coupé in op de opmerkelijke resultaten van de Vlaams Belang-enquête.

SP.A: op zondag 22 januari vindt in 't Huizeken om 12 uur de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst plaats. Die wordt georganiseerd door Curieus Moerbeke, samen met  ‘t Huizeken. Het gezellig samenzijn bestaat uit drie delen: het nuttigen van een maaltijd, gevolgd door de voorstelling van het jaarprogramma 2012 en daarna een gezellige quiz  met als thema 'dieren in nesten'. Inschrijven voor dinsdag 17 januari was gewenst, zodat alles op tijd kan worden besteld en klaargezet. Leden betalen 7 euro, niet-leden 10 euro. Je kunt ook vanaf 13 uur komen; dat kost dan 3 euro voor koffie en taart.

Tot slot is er op zaterdag 21 januari vanaf 18 uur nog de nieuwjaarsreceptie van KFC Moerbeke, die vorig jaar - toen voor de eerste maal - uitgroeide tot een groot succes en wellicht ook nu heel wat supporters en sympatisanten zal mogen verwelkomen.

 

 
Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio