Dienst toerisme & cultuur is op zoek naar vrijwilliger

Koekelare - De zomer komt eraan en dan staan veel activiteiten gepland in de gemeenten. Zo ook in Koekelare. De Dienst voor Toerisme en Cultuur is dan ook op zoek naar een persoon om het museum en de Zomertentoonstelling open te houden. Heb je interesse? Meld je dan als de bliksem aan bij Virginie Hellebuyck van de Dienst Toerisme & Cultuur.

De zomer komt er stilletjes aan en dat wordt - hopelijk - twee maanden lang genieten, maar voor veel personen is het ook hét moment om iets bij te verdienen.

De Dienst voor Toerisme en Cultuur is op zoek naar een persoon om het museum en de Zomertentoonstelling open te houden op zater- en zondagen van 14u tot 17u30 tijdens de zomerperiode (juli en augustus).

Wat is uw taak?

Je ontvangt de bezoekers voor de musea en de Zomertentoonstelling, verkoopt tickets, houdt toezicht en beantwoordt zo goed mogelijk de vragen van de toeristen en inwoners.

Voor inlichtingen of aanmeldingen: neem contact op met Virginie Hellebuyck van de Dienst voor Toerisme en Cultuur, Sint-Maartensplein 15B te 8680 Koekelare. Dit kan per mail via info@koekelare.be of telefonisch op het nummer 051 61 04 94.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio