Voor leken onbekende wereld van de digitale camera en fotografie openen

Het Vlaams– Thais informatie– en ontmoetingscentrum pakt uit met vakantiefotografie

Koekelare - De vakantie is in aantocht en de reiskriebels in onze buik steken de kop op. Velen kopen net voor ze op reis vertrekken nog een digitaal fototoestel en/of camera, maar een leek vindt in het bos van de fotografie, de bomen niet meer. Vandaar dat Het Vlaams– Thais informatie– en ontmoetingscentrum in Koekelare, op zaterdag 7 juli 2012, uitpakt met een informatienamiddag rond “Hoe mooie vakantiefoto’s nemen”.

Met de vakantie voor de deur en de reiskriebels in onze buik kijken we weer met verlangen uit naar onze jaarlijkse welverdiende rust en vakantieperiode. Het is het uitgelezen moment om er eens uit te trekken. Sommigen zoeken het in verre al of niet exotische bestemmingen anderen genieten gewoon van een korte uitstap, een citytrip, een nabijgelegen pretpark of een fietsritje in een van de vele prachtige fietsroutes die Vlaanderen, Nederland, Luxemburg en Frankrijk rijk is.

Betere vakantiefoto’s maken

Natuurlijk houdt iedereen aan zijn reis en/of uitstap, graag mooie souvenirs over, hetzij met foto’s, hetzij met film. Maar helaas …..Het resultaat is meestal niet zo denderend en zeker niet als je deze aan familie of vrienden wil tonen.

Vandaar dat de beleidsmensen van Het Vlaams- Thais informatie- en Ontmoetingscentrum, “Hoe betere vakantiefoto’s maken”, als clubactiviteit voor de maand juli hebben gekozen. Morgen zaterdag zeven juli, staat dit onderwerp uitgebreid op het menu in het clublokaal gelegen Galgestraat 15 in Koekelare.

Die namiddag wil het clubbestuur de leden en alle geïnteresseerden, graag helpen bij het nemen van de ‘betere’ vakantiefoto! Ze willen iedereen een beetje wegwijs maken in het bos (eigenlijk de jungle) van aanbod aan fotocamera’s.

‘We zullen tips geven hoe je als leek betere foto’s kan nemen en ze komen alles aan de weet over geheugenkaarten, accessoires, enz. Ook krijgen de deelnemers heel wat foto’s te zien zodat ze met eigen ogen kunnen vaststellen hoe het wel moet en zeker hoe het niet moet! Ook praktische tips over fotoalbums maken en nog veel meer komt er die namiddag aan bod’, benadrukt secretaris Yvan Vercruysse. ‘Kortom een namiddag die voor velen een min of meer onbekende wereld zal openen.’

De informatie wordt gegeven door bestuurslid Jean-Pierre Herman, in zijn gekende eigen typische stijl, geanimeerd en afwisselend met zeer zeker de nodige humor en ambiance.
De informatienamiddag neemt een aanvang om 15 uur en er wordt aangeraden je fototoestel mee te brengen. Meer informatie rond deze boeiende fotografienamiddag is te verkrijgen op het nummer 051 58 12 23 of GSM 0475/24 79 03. Zie ook www.Thaiclub.be . Mailen kan ook naar info@etn-vercruysse.com.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio