Gemeente veiliger en aantrekkelijker maken

Marc Devrome trekt de N-VA-lijst in Koekelare

Marc Devrome trekt de N-VA-lijst in Koekelare

Lijsttrekker Marc Devrome en eerste dame Katrijn Dereeper op twee, samen voor de Koekelaarse tram op de hoek van de Ringlaan en de Stationsstraat. Zij vormen de trekkerstandem voor N-VA in Koekelare. Foto: Eric Vanhooren

Koekelare - Marc Devrome trekt op zondag 14 oktober 2012 de N-VA- lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in Koekelare. N-VA gaat in Koekelare voor de eerste maal naar de kiezer, en doet dit bewust onafhankelijk en zonder vooroordelen. Op twee staat de kersverse mama Katrijn Dereeper.

Marc Devrome is 40 jaar en zaakvoerder van de firma DEMA-fix bvba, een groot en kleinhandel in bevestigingsmateriaal en elektronisch handgereedschap. Marc Devrome is van sinds zijn geboorte woonachtig te Koekelare. Marc is al 18 jaar getrouwd met Tania Laveyne die tewerkgesteld is bij het OCMW te Koekelare. Samen hebben ze een zoon van 17 jaar. In zijn vrije tijd is Marc gekend als rallypiloot. Daarnaast is hij lid van “autostal Atlantic”, “de Volks Tuin” afdeling Koekelare en loopclub “Tempo”.

Marc Devrome: “ Ik ben nieuw in de politiek maar volg deze al een tijdje. Ik kan me volledig vinden in het programma van de N-VA. N-VA wenst extra kansen te geven aan de versteviging van het sociaal weefsel via het sterke verenigingsleven en via wijk- en straatcomités. Die vormen het hart van de gemeenschap en brengen jongeren, gezinnen en senioren samen. We willen de gemeente veiliger en aantrekkelijker maken om te wonen, te werken en te ondernemen.”

Op twee komt Katrijn Dereeper, Katrijn is 28 jaar en sinds haar geboorte woonachtig te Koekelare. Katrijn Dereeper werkt als leefgroepbegeleidster bij mensen met een verstandelijk handicap, bij vzw Duinhelm in Oostende. Katrijn is sinds één maand de trotse mama van Nelle Dereeper.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio