75-Jarig bestaan nadert met rasse schreden

SV Koekelare is op zoek naar oud spelers

Voorzitter Charles Hollevoet (links) en secretaris Marc Lievens (rechts), speuren naar de adressen van oud spelers van SVK, zodat ze een sterke ploeg kunnen opstellen tegen Jean-Marie Pfaff en Co. Foto: Eric Vanhooren

Koekelare - Voorzitter Charles Hollevoet en secretaris Marc Lievens, van de Stormvogels Koekelare, zijn druk in de weer om het feestprogramma naar aanleiding van het 75-jarig bestaan van de voetbalploeg SV Koekelare, op zondag 26 augustus 2012, klaar te stomen. Naast een mosselfestijn is er ook een vriendschappelijke wedstrijd tussen oud spelers van SV en ex-profvoetballers. Voorzitter Hollevoet is dan ook op zoek naar alle oud spelers van de Stormvogels.

Zondag 26 augustus aanstaande, vieren de Stormvogels Koekelare met aan het roer voorzitter Charles Hollevoet, hun 75 jarig bestaan. Een heuse receptie die zal worden opgevrolijkt door accordeonist Wilfried Declerck, is er ook een mosselfestijn waarvoor je nu reeds kunt inschrijven bij voorzitter Charles Hollevoet (0475/91.52.90 of via een e-mail naar secretaris Marc Lievens: tandartsmarclievens@telenet.be .

Oproep

Uiteraard staan er nog tal van feestelijkheden op het menu, maar later meer daarover. Voorzitter Charles Hollevoet en secretaris Marc Lievens, organiseren die dag als een van de hoogtepunten van de viering, een spetterende voetbalmatch tussen oud spelers van SV Koekelare en ex profvoetballers onder leiding van Jean-Marie Pfaff.

‘Maar daar wringt net het schoentje’, zegt secretaris Marc Lievens. ‘De wet op de privacy bezorgt ons een hele pak moeilijkheden bij het opsporen van oud spelers. De gemeentebesturen mogen geen adressen meer vrijgeven en wij weten niet van iedereen het juiste adres. Vandaar dat wij langs deze weg een oproep lanceren’, gaat Marc Lievens verder.

‘Oud spelers van SV Koekelare die zin hebben om deel uit te maken van de ploeg van de oud gloriën en willen meespelen, dienen zich dringend aan te melden bij voorzitter Charles Hollevoet op het nummer 0475/91.52.90 of te mailen naar secretaris Marc Lievens: tandartsmarclievens@telenet.be .

Boma

Bij de ex-profvoetballers hebben al toegezegd: Jean-Marie Pfaff, Yves Feys, Wim Kooyman, Lorenzo Staelens, Urban Frunza, Gert Verheyen, Dirk Ranson, Rudi Poorteman, Dirk of Bibi Hinderyckx, Geoffrey Claeys en Swietek.

Ook “Boma” of Marijn Devalck uit FC De Kampioenen, zal er present zijn. Voorzitter Charles Hollevoet probeert ook nog Johan Boskamp en Jules Verriest naar de terreinen in heet Motepark te krijgen.

Ongetwijfeld zal voorzitter Charles Hollevoet ook gehuldigd worden, want precies die 26ste augustus is Charles tien jaar bestuurslid en vier jaar voorzitter van SV Koekelare. Charles volgde Marc Lievens op, die nu secretaris en gerechtigd correspondent is van de club. Maken verder deel uit van het bestuur: Ronny Vandaele, Noëlla Scharmin, Geert Taverne, Peter Vanoverbeke, Jimmy Sussan, Christof Constant, Georges Deprince, Marc Lievens, Nancy Herssens, voorzitter Charles Hollevoet, Linda Vanhercke en de 89-jarige Marcel Debacker, ouderdomsdeken van de club.

Marcel is reeds 71 jaar aangesloten bij SVK: eerst als speler van zijn 18de tot zijn 36 jaar en eens zijn actieve voetbalcarrière voorbij, onafgebroken als bestuurslid. Als er dus iemand is die het wel en wee van SV Koekelare kent dan is het zeker Marcel Debacker! Een huldebetoon zou voor een monument als Marcel, zeker niet misstaan.
 

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio