Opbouw Koekelare/Groen Koekelare wil dat mensen centraal staan niet de politici

Opmerkelijke voorstelling kandidatenlijst gemeenteraadsverkiezingen Opbouw Koekelare/Groen

Opmerkelijke voorstelling kandidatenlijst gemeenteraadsverkiezingen Opbouw Koekelare/Groen

De kartellijst Opbouw Koekelare/Groen Koekelare, hield afgelopen zaterdag een wel zeer opmerkelijke voorstelling van hun kandidatenlijst, waarmee de partij naar de komende gemeenteraadsverkiezingen trekt. Allen droegen een wit masker! Foto: Eric Vanhooren

Koekelare - Grote consternatie afgelopen zaterdag 28 juli in Koekelare, naar aanleiding van de voorstelling van de kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen van de lijst Opbouw Koekelare/Groen Koekelare. Bij de voorstelling van zijn kandidaten, bleken allen een wit masker te dragen. Meer nieuws viel er voorlopig niet te rapen.

Met deze voorstelling wil Opbouw Koekelare/Groen Koekelare teruggaan naar de kern van de zaak. ‘Het is niet wij die centraal moeten staan in de politiek. Het hoogste belang van de politiek, is het belang van onze mensen. Met deze voorstelling willen wij dit idee extra in de verf zetten. Onze mensen moet centraal staan in het beleid en niet de politici’, zegt een van de woordvoerders van de partij. Als krachtig signaal, kan het alvast tellen.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio