Juffrouw Clarence gaat over de tong in Moere en ruime omgeving

Toneelvoorstellingen kersverse toneelvereniging TIM een voltreffer in het kwadraat

De voltallige groep Foto: Eric Vanhooren

Koekelare - De eerste productie van toneelvereniging T.I.M in Moere is uitgedraaid op een voltreffer in het kwadraat. De drie voorstellingen van “Juffrouw Clarence” van de hand van auteur en regisseur Daniël Quintens uit Snaaskerke, waren in een mum van tijd uitverkocht. En reeds na de eerste vertoning hoorden de acteurs en de talrijke medewerkers voor en achter de schermen niets dan lovende woorden.

“Je houdt het niet voor mogelijk, dat jullie dat niveau al bereiken”, was een veel gehoord gezegde. Een ander compliment was: ook “het decor, de belichting alsook de kledij” was heel professioneel”. En dat klonk natuurlijk als muziek in de oren van de mensen die het allemaal van begin tot einde hebben meegemaakt.

Bevestigen

Stonden de zenuwen bij de acteurs en bij de jongeren en kinderen aanvankelijk nog erg gespannen, deze smolten als sneeuw voor de zon eens ze op de bühne zich in hun rol konden uitleven. Niemand viel uit de toon. Hun prestatie vraagt natuurlijk om bevestiging volgend jaar, want nu al zeiden menig toeschouwer: houw de kaarten voor volgend jaar al maar aan de kant!

Het bestuur, de acteurs en de medewerkers leggen er nu even de riem af en komen binnen enkele weken opnieuw samen om de voorstellingen te evalueren, want ze weten ook beslist wel dat niet alles perfect verlopen is en dat hier en daar zeker nog moet bijgeschaafd worden.

Maar dat is net de grote uitdaging waar ze voor staan. Langs deze weg danken alle TIM-mers, van acteurs tot medewerkers voor en achter de schermen, de sponsors, de mensen die een steunkaart kochten en zeker niet te vergeten de honderden mensen die hun eerste productie kwamen bekijken.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio