Stefaan & Tim willen de Hoogledenaren voortaan verwennen met lekkere frietjes

SHOP. Hooglede is gloednieuwe frituur rijker

HOOGLEDE - Hooglede heeft opnieuw een frituur. Enige tijd terug verdween frituur Danny op de vernieuwde marktplaats, maar vanaf maandag 21 januari kunnen de inwoners van Hooglede en omgeving terecht bij Stefaan Willaert & Tim Vanhauwaert in de Ieperstraat, voor een lekkere bak friet.

Stefaan en Tim, twee goede vrienden uit Roeselare beginnen niet zomaar aan hun frituur avontuur. Beiden hebben ervaring in de horeca en weten dus waar Abraham de mosterd haalt.

De officiële opening vond reeds op 14 januari plaats, maar Stefaan & Tim zetten hun deuren voor het grote publiek wagenwijd open vanaf nu maandag 21 januari aanstaande. De frituur is gevestigd in de Ieperstraat, in het pand waar vroeger het ‘Kinder en Naaiparadijs’ was gevestigd.

Speelhoek voor de kinderen

Klanten kunnen ter plekke hun frietjes oppeuzelen. Naast de gebruikelijke frituursnacks bieden Stefaan & Tim, ook een ruim aanbod aan verse bereidingen en dagverse groenten aan. Wie niet zot is van frietjes, kan ook aardappelpuree bij zijn snack geserveerd krijgen.

De twee boezemvrienden komen wel origineel uit de hoek, want in de frituur hebben de uitbaters voorzien in een ruime speelhoek voor de kinderen. Ze kunnen er TV kijken en hun hartje ophalen met heel wat speelgoed die er voorhanden is.

Openingsuren

De nieuwe frituur die de naam ‘Frituur De Lekkerbek’ meekreeg, is zeven dagen op zeven geopend van 11u30 tot 14 uur en van 17u30 tot 22 uur.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio