Kandidaten gezocht voor Cultuurprijs 2009

Kandidaten gezocht voor Cultuurprijs 2009

Jos Sleeckx Foto: www.zoersel.be

Zoersel - In februari van dit jaar mocht Jos Sleeckx de Cultuurprijs 2008 in ontvangst nemen. Intussen zijn het gemeentebestuur en de Cultuurraad alweer op zoek naar nieuwe kandidaten. "Het ene jaar gaat de eer naar een vereniging, het andere naar een persoon", zo legt onze dienst cultuur uit. "Dat betekent dat we dit jaar opnieuw op zoek zijn naar een vereniging die zich verdienstelijk heeft gemaakt in één of andere culturele discipline. Dit kan gaan van schone kunsten, luister van de taal, over culturele animatie, tot vorming, toerisme, enz."

kandidaat voordragen


Elke inwoner of vereniging van Zoersel kan een vereniging voordragen. Het volstaat een briefje te sturen met daarop de naam van de vereniging die u wilt voordragen en uw eigen naam en adres. Er wordt uiteraard ook een goed omschreven motivatie verwacht waarom u vindt dat net deze vereniging de Cultuurprijs 2009 verdient.

Voorstellen moeten ingediend worden voor 7 september op het secretariaat van de Cultuurraad, administratief centrum Zoersel, Handelslei 167, 2980 Zoersel.

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio