Aftrap stickercampagne lokale afdeling Rode Kruis

Ridder Godfried van Vianden met de voorzitter van de lokale afdeling Bertem-Huldenberg voor het kasteel van Huldenberg. Foto: Rode Kruis Bertem-Huldenberg

Huldenberg - Vanaf donderdag 28 april staan vrijwilligers van het Rode Kruis opnieuw op straat voor hun stickerverkoop.

Om dit evenement te promoten kwam Ridder Godfried van Vianden speciaal naar de lokale afdeling. Van Vianden vormt samen met zijn vrienden de Pynnockridders en zij gebruiken het kasteel van Horst als hun thuisbasis. Dat kasteel is ook bekend van en uit de stripreeks “De Rode Ridder”, en dat is dit jaar de bekende figuur op de stickers.

Ed van der Veen, Voorzitter van de afdeling Bertem-Huldenberg, hoopt dat inwoners van deze gemeenten de afdeling zullen steunen om de nodige fondsen voor materiaal en kledij bij elkaar te brengen of de werking te steunen die zorgt voor populaire EHBO lessen, bloedinzamelingen of nog preventieve hulpposten.

Hebt u ook foto’s van uw vereniging of activiteiten in / uit Huldenberg? Of hebt u interessant nieuws te melden? Aarzel dan niet en stuur dit / deze zo snel mogelijk door naar huldenberg@nieuwsblad.be en wie weet maken deze ook een kans om op deze gemeentesite terecht te komen.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio