FOTOSPECIAL. Sfeervolle blues op het De Coninckplein

Blues-artiesten uit Noord-Amerika en van eigen Belgische bodem gaven donderdag van jetje op het De Coninckplein. Nog tot eind juli kan je daar elke donderdagavond genieten van een stevig muziekprogramma, telkens in een ander genre. Deze donderdag kan je genieten van reggae, maar onze fotograaf François ging vorige week al eens kijken naar de bluesoptredens. Nog drie donderdagavonden live muziek van hoog niveau op het De Coninckplein

De Coninckplein live is niet aan zijn proefstuk toe en zorgt ook deze zomervakantie voor muzikaal talent en vertier op het driehoekige pleintje in Antwerpen Noord.

Voor de blues set was owe rot Mac Arnold top of the bill. Met zijn blikken gitaartje speelde hij zowat alle concurrentie omver. Maar ook The Marvelous Barrels (Belgïe), Paul Reddick (Canada) en Swift (België) speelden the blues met verve. Big Dave zorgde nadien voor een late set in café Zomsa op het plein. 

Op donderdag 12 juli staat er reggae op het programma op het De Coninckplein, op 19 juli kleurt het podium Vlaams en op 26 juli nemen pop en rock het plein over. Gratis en telkens vanaf 17 uur. 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio