Wordt SK Ottenburg woensdagavond 'de twaalfde man' op VRT?

Wordt SK Ottenburg woensdagavond 'de twaalfde man' op VRT?

Vieren spelers van SK Ottenburg nu ook feest als quiz winnaars? Foto: FFB

Huldenberg - Woensdagavond speelt een delegatie van SK Ottenburg mee in de VRT-quiz De Twaalfde Man.

Afgelopen zaterdag 4 januari ging de opname door van een aflevering van het nieuwe spelprogramma waarin twee elftallen het tegen elkaar opnemen in een algemene kennisquiz. De hoofdprijs? Een reis voor elf personen naar de wereldbeker voetbal in Brazilië. De eindwinnaars van de quiz krijgen behalve de vluchten ook nog het verblijf en tickets voor een wedstrijd van de Rode Duivels cadeau. Reden te meer voor elf deelnemers met als gemeenschappelijke link SK Ottenburg om mee te dingen naar deze prijs met woensdagavond de eerste hindernis.

Een van de deelnemers is Sam Rasschaert: 'We waren sowieso al geld aan het sparen om naar Brazilië te kunnen gaan maar het was te duur. Daarom probeerden we maar via andere wegen om er te raken, en tot onze eigen grote verbazing werden we voor de quiz geselecteerd uit zo’n 700 inschrijvingen.'

In de quiz zijn er drie topquizzers die versterking krijgen van een bekend persoon, die ze zelf moeten raden in de kennismakingsronde. Voor de Ottenburgse ploeg zijn de topquizzers Olbren Detienne, Michael De Clercq en Alexander Gazenbeek. De overige acht spelers zijn Sam Rasschaert, Manu Verheyden, Jurgen Detienne, Gust Detienne, Robby Hernalsteen, Pieterjan Mutton, Sam Custers en Kevin Baus.

"Uiteraard mogen we nog niets verklappen over de uitzending, maar zeker kijken is de boodschap" aldus Sam Rasschaert. Wie dus wil weten hoe de ploeg van SK Ottenburg zich in de kijker speelt en het ervan af wil brengen moet woensdagavond afstemmen op VRT om 21.25 uur.
 

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio