'Ik ben heel blij met de overwinning'

Celine Pot is Miss Style Belgium 2011

Celine Pot werd in de Salons Mantovani verkozen tot Miss Style Belgium 2011. Melissa Cardacci werd eerste eredame, Eefje Depoortere werd tot tweede eredame gekroond. Foto: Vincent Van de vijver

Maarkedal - De 22-jarige Celine Pot is in de Salons Mantovani in Oudenaarde verkozen tot Miss Style Belgium 2011. Zij is heel tevreden met haar overwinning.

Celine is afkomstig uit Maarke-Kerkem maar woont sinds kort in Oudenaarde. 'Ik heb het afgelopen jaar hard gewerkt en ben blij dat ik de vruchten heb kunnen plukken van mijn inspanningen.

De voorbije weken en maanden liep zij enorm in de kijker om toch maar het kroontje te kunnen bemachtigen. Zo was ze op heel veel evenementen aanwezig.

Ze slaagde er ook in op geregelde tijdstippen de pers te halen, wat haar een fraai persdossier bezorgde. Zo opende zij onlangs een 'missenrestaurant'  voor een dag, een activiteit die haar de prijs van de beste mediastunt opleverde.

Op de finale zelf is ze door haar medefinalisten verkozen tot miss sympathie. Kers op de taart was natuurlijk het kroontje van Miss Style Belgium. 

'Ik heb van de afgelopen weken en maanden heel hard genoten en ik heb elke geboden kans met beide handen genomen'.

Voorlopig denkt ze nog niet aan andere verkiezingen. 'Het zou wel eens kunnen dat dit mijn laatste verkiezing is geweest. Ik wil in schoonheid eindigen', zegt de vriendelijke jongedame.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio