Piva haalt goud en zilver in wedstrijd 'Stars in the hair' in Jemappes

Piva haalt goud en zilver in wedstrijd 'Stars in the hair' in Jemappes

Foto: Ingezonden

Oudenaarde - Op maandag 28 maart 2011 nam het PIVA Oudenaarde in Jemappes deel aan de wedstrijd voor leerling-kappers/sters “Stars in the hair".

De prijsuitdeling was één en al euforie voor het PIVA-team. Naast de 2 gouden, 2 zilveren en 1 bronzen medaille werden nog talrijke ereplaatsen behaald.

Voor” brushing” dames waren er 42 deelnemers. Bij deze discipline won Lynn Everaert goud en Dajo De Coster zilver. Joran Van Camp, Emily De Vreese en Mieke Vercamer behaalden respectievelijk de 5e, 7e en 8e plaats.

Amnat Zagaeva behaalde niet alleen de gouden medaille bij dames “opsteekkapsel” maar tevens ook de prijs “extravagance”. Voor deze discipline schreven 37 deelnemers in.

De tweede plaats en de prijs “extravagance” waren voor de discipline heren “brushing” weggelegd voor Dajo De Coster. De 3e plaats werd weggekaapt door Kimberley Van Huffel. Marieke Leyman werd 4e en Febe Devos 9e.

Het PIVA-team is klaar om op 9 mei 2011 deel te nemen aan het Kampioenschap van België voor leerling kapper/ster en om op 16 mei 2011 ter gelegenheid van de Hanske de Krijger wedstrijd in de Salons Mantovani te Oudenaarde de eigen kleuren te verdedigen.

 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio