Man belandt onder voertuig en sterft aan verwondingen

Man belandt onder voertuig en sterft aan verwondingen

De terreinwagen ging enkele keren over de kop. Foto: Frank Meurisse

Izegem - Even voor twee uur werd langs de Rijksweg een man uit een voertuig geslingerd. Hij kwam in de gracht terecht onder het voertuig en werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, waar hij later overleed. Een andere inzittende raakte minder erg gewond.

Het is nog onduidelijk wat het bizarre ongeval langs de Rijksweg in Izegem heeft veroorzaakt. Even voor 2 uur ging een Hyundai terreinwagen plots van de weg af, even voorbij het kruispunt met de Katteboomstraat. Het voertuig belandde in de gracht en maakte enkele buitelingen vooraleer het op zijn zijkant in de gracht bleef steken.

Een man werd uit de wagen geslingerd en werd door de hulpdiensten onder het voertuig in de gracht aangetroffen. Een andere inzittende, een vrouw, hing half uit de wagen en kon snel bevrijd worden. De medische hulpdiensten waren een tijdlang in de weer om de toestand van de man te stabiliseren. Uiteindelijk werd hij in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis waar hij is overleden. Ook de vrouw werd weggebracht voor verzorging. De Rijksweg bleef geruimte tijd richting Roeselare voor alle verkeer afgesloten ter hoogte van het ongeval.Volgens het parket is het nog niet duidelijk wie van de twee aan het stuur zat.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees