Vrijdag in cc De L!nk

Supportersavond voor Tim en Benjamin

© Frank Meurisse

Op vrijdag 3 december vanaf 19 uur is er een wieleravond voor de Izegemse renners Tim en Benjamin Declercq. Deze vindt plaats in cc de Link in Sint-Eloois-Winkel.

Frank Meurisse

'Het wordt een gezellige avond', verzekeren de twee renners. 'Het eten wordt geserveerd door ’t Worstje uit Izegem en Kris Baert van Radio 2 neemt de koersinterviews met beide broers en collegarenners voor zijn rekening.'

Hun muzikale zus Linde zorgt voor de tussensprints met zang aan de piano. 'Bedoeling is het publiek op een luchtige manier kennis te laten maken met de leefwereld van jonge wielrenners', klinkt het nog.

Beiden hadden een goed wielerjaar. Benjamin werd provinciaal kampioen bij de nieuwelingen en Tim werd o.m. zevende in Parijs-Roubaix voor beloften. Hij was stagiair bij Jong-Vlaanderen en hoopt volgend jaar een stap vooruit te zetten.

Het is wel geen goedkope hobby. Deze supportersavond kan een deel van de kosten helpen recupereren. Je kan kaarten bestellen tegen 15 euro op de supportersrekening Declercq T & B (BE81) 748-0297614-24, Kasteelstraat 36, 8870 Izegem (051-31.64.31). Dan zullen die klaarliggen aan de ingang. Vermeld je adres. Kan je niet komen, dan kan je ook een steunkaart bestellen tegen 10 euro.

Er is ook een supportersclub in de maak. De renners zijn ook te volgen via hun website: www.timdeclercq.be of www.benjamindeclercq.be.

Aangeboden door onze partners

Video

Keuze van de redactie

Vastgoed

Jobs in de regio

Bekijk alle jobs