Eetfeest bij Natuurpunt De Buizerd

Izegem - De jaarlijkse BBQ georganiseerd door Natuurpunt - De Buizerd wordt stilaan een traditie. Op het einde van de vakantie wordt er geroosterd en geklonken op de voorbije zomer.

Zondag 26 augustus is het zo ver. Zoals verleden jaar speelt het geheel zich af op de campus van het gemeenschapsonderwijs in de Bellevuestraat in Izegem. Van 11.30 tot 12.30 uur wordt het aperitief geschonken. Vanaf 13 uur kan je aanschuiven voor het eetfestijn. Je kan kiezen tussen beenham met champignonsaus of vis vol-au-vent. Beide gerechten worden geserveerd met sla, wortel, gemengde salade en verse frietjes.
Deelnameprijs voor volwassenen: 20 euro p.p. kinderen (-12 jaar) 10 euro p.p. Drank bij het eten is niet inbegrepen.
De lekkerbekken kunnen nagenieten bij een kopje Wereldwinkelkoffie en een lekker stuk taart. Er is keuze uit verschillende eigen creaties !
Inschrijven kan bij Hendrik Debeuf op 051-31.21.62 of 0475-36.59.55 of via hendrik.debeuf@debuizerd.be uiterlijk tot woensdag 15 augustus.

Tijdens het eetfeest is er gelegenheid tot aankoop van de vernieuwde Natuurpunt kalender 2013 t.v.v. Natuurpunt Mandelstreke.
 

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio