Gratienne Sioncke gaat voor de Womed Award 2015

Gratienne Sioncke gaat voor de Womed Award 2015

Stemmen voor Gratienne Sioncke kan op de website van haar bedrijf BORGinsole. Foto: if

Rotselaar - Ze is jong en ambitieus en ze vind van zichzelf dat ze de Womed Award verdient dit jaar. Ze hoort alvast al bij de drie finalistes.

Gratienne Sioncke zou het fijn vinden als ze op 4 maart de trofee Woman Award 2015 uit handen van koningin Mathilde zou mogen ontvangen. 'Ik zou het een hele eer vinden om ambassadrice te mogen zijn van het vrouwelijk ondernemerschap,' zegt de CEO van BORGinsole gevestigdin Rotselaar.

Ze startte als vroedvrouw en lesgever aan de Arteveldehogeschool in Gent. Ze groeide door in de Vlerick Business School waar ze zich toelegde op het uitbesteden van diensten. 'Dat is me goed van pas gekomen want mijn bedrijf dat voetzolen maakt, werkt samen met de podologen. Het productielabo van podologische functionele zolen is marktleider in België en dankzij een sterk patent introduceert het zich ook in Europa,' zegt Gratienne Sioncke.

Ze heeft vertrouwen in het oordeel van de jury die een inbreng heeft van 70%. Voor de overige 30% moet Gratienne er op rekenen dat ze voor haar stemmen. Dat kan via de website van haar bedrijf http://www.borginsole.be .

Meer over Gratienne Sioncke lees je op vrijdag 23 januari in Het Nieuwsblad Leuven.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio