Drie dagen feest

Tien verenigingen maken kermis aantrekkelijk

Tien verenigingen maken kermis aantrekkelijk

zaterdagavond treedt Sam Goris op in Rotselaar. Foto: RL

Rotselaar - Het Rotselaars kermisweekend ziet er ook dit jaar weer aantrekkelijk uit. Dat is te danken aan het kermiscomité van Rotselaar-centrum dat kan rekenen op steun van 36 plaatselijke sponsors en het gemeentebestuur.

Vrijdagavond  20 mei is er vanaf 17 uur de avondmarkt met accordeonmuziek en optredens van dansgroep Wero en een flashmob van de leerlingen van GBS 't Centruml. Reus Tone is ook van de partij. Afsluiten doet men vrijdagavond met de plaatseleijke rijzende ster aan de Vlaamse schlagerhemel, Sammy Moore.

Zaterdag 21 mei is er om 15 uur een wielerwedstrijd voor gentlemen, de grote prijs Het ijshoorntje. Na de kampioenenviering is en een show met SCR Dixxielandband en Sam Gooris.

Zondag 22 mei vangt de kermis aan om 9 uur met een rommelmarkt en de hele dag is er een old timertracorshow en opendeur van naaischool CVO/SVV. Wandelclub De Bollekens organiseert vanaf 10 uur hun begeleide kermiswandeling. Om 11 uur is er een straatconcert van de jeugd Sint-Ceciliakoor een om 15 uur kan men kennismaken met de Jumperke Line Dancers op.

Het hele weekend is er bakharing te verkrijgen aan de tent in het verkeersvrije centrum.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio