Burgemeester Willy Michiels duwt de lijst

Bob Michiels wordt lijsttrekker bij MGB

Begijnendijk - Alhoewel burgemeester Willy Michiels verkoos om de MGB lijst te duwen blijft er een Michiels aan de kop van de lijst staan. Huidig schepen Bob Michiels zal bij de komende gemeenteraadsverkiezingen de lijst trekken.

Bob Michiels is 32 jaar en sinds 2007 bevoegde schepen  voor fianciën, lokale economie, jeugd, feestelijkheden en bibliotheek. Voor de huidige legislatuur kwamen de bevoegdheden markten en burgerlijke stand er nog bij.

"Ik ben ontzettend blij met de kans die mijn partijgenoten mij bieden. We staan allemaal achter eenzelfde doel: onze beleidsvisie en plannen van de afgelopen jaren verder uitbouwen en afwerken in de nieuwe bestuursperiode. We willen de burgemeesterssjerp in onze rangen houden en ons vanuit deze positie verder blijven inzetten op een hechtere samenleving. De grootste infrastructuurwerken in onze gemeente zijn ondertussen gestart en daarnaast willen we verderwerken aan de leefbaarheid van onze mooie gemeente", zegt de nieuwe lijsttrekker die gehuwd is en vader is van een zoontje van vier en een dochter van zes.

Huidig burgemeester Willy Michiels is 63 en zal volgend jaar dertig jaar de gemeente mee bestuurd hebben. "Het is nu tijd om te kiezen voor een jongere generatie. MGB is een partij waar jongeren alle kansen krijgen. We leveren al twee legislaturen op rij het jongste gemeenteraadslid en Tom Wouters is de jongste partijvoorzitter in Begijnendijk", zegt burgemeester Willy Michiels.

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio