Hele week in het teken van de senioren

Seniorenfeest viert zilveren jubileum

Seniorenfeest viert zilveren jubileum

Het seniorenfeest vindt dit jaar voor de 25 ste maal plaats Foto: if

Rotselaar - Vanaf zaterdag 18 november worden de senioren in Rotselaar extra verwend.

Zaterdag 18 november wordt de seniorenweek ingezet met een begeleide wandeling door Rotselaar.

Maandag speelt het zich allemaal af in WZC De Lelie. In de namiddag is in de parochiezaal van Wezemaal een dansnamiddag met zanger Omer.

Dinsdag 21 november kan men deelnemen aan een initiatie aquagym in sportoase De Meander waar Aksent vanaf 14 uur vertrekt voor een herfstwandeling. Of men kan in de namiddag een bedrijfsbezoek brengen aan kofiebranderij JAVA.  Prof Wim Distelmans heeft het vanaf 19.30 u in CC de Mena over een waardig levenseinde.

Woensdagvoormiddag heeft men aan de parochiezaal van rotselaar (Groenstraat) een workshop over veilig fietsen of er is  in Jack Op Werchter een culinair gebeuren. In de namiddag wordt een  volksspelen parcours voorgesteld in de Jack op. 's Avonds treedt Carry Goossens op in de Mena.

Donderdag worden de nieuwse digitale snufjes voorgesteld aan de senioren in de Mena waar in de namiddag verhalen uit de oude doos  verteld worden. Om 16 uur is er een beweegmoment in sportoase De Meander.

Van maandag tot donderdag wordt er telkens op een andere plaats een lekkere lunch voorgeschoteld voor wie inschreef.

Hoogtepunt wordt het zilveren seniorenfeest op vrijdag 24 november in de polyvalente zaal De meander. Vanaf 14 uur starten de optredens.

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio