Partij heeft vertrouwen in haar nieuwe kandidaten

Samen stelt zijn vrouwen voor

Greta Vandenbroeck Foto: if

Begijnendijk - Samen heeft nu ook zijn nieuwe vrouwelijke kandidaten voorgesteld.

Reeds eerder maakte Samen bekend dat Tom Van Esse in oktober kandidaat zal zijn op hun lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen. Ook auteur David Dupont werd al voorgesteld als nieuwe kandidaat voor de partij.

Nu heeft Samen ook de namen bekendgemaakt van twee nieuwe vrouwelijke kandidaten.

Dominique Lefever is productmanager bij Brouwerij Haacht. Ze wil zich graag inzetten voor de handel en de horeca in een leefbare en bruisde gemeente. Ook de tewerkstelling en het verenigingsleven liggen haar nauw aan het hart. Ze is voorstander van een dorpscentrum waar niet alleen projectontwikkelaars blij van worden, maar ook de mensen die er wonen.

Ook Greta Vandenbroeck is kandidaat voor Samen. Deze Betekomse heeft 33 jaar bij het OCMW gewerkt en is sinds vorig jaar met pensioen. Maar zij blijft zich erg verbonden voelen met het lot van mensen die op hulp aangewezen zijn. Ze wil zich verzetten tegen een uitbesteding van bepaalde OCMW taken (warme maaltijden en poetsdienst) aan een privébedrijf. Tenslotte is ze voorstander van het ondersteunen van het verenigingsleven en werken aan een propere gemeente.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio