t' alent met actieve tentoonstelling en workshops

Talentenmix tijdens de Sinksenkermis in Werchter

Talentenmix tijdens de Sinksenkermis in Werchter

Veerle Defer is één van de deelneemsters aan Talentenmix. Foto: if

Rotselaar - Tijdens de jaarlijkse Sinksenkermis in Werchter pakt t' alent uit met een tentoonstelling en workshops in en rond cultuurhuis De Jack Op.

Neen, kunstkring t' alent is niet verzonken in een winterslaap. Integendeel, ze werken hard aan de voorbereiding van een rondreizende tentoonstelling nav de honderdste verjaardag van het einde van WO1. Die start op 8 september in De Molen in Rotselaar.

Maar eerst nodigt t' alent uit op Talentenmix. Deze actieve tentoonstelling met workshops vindt plaats tijdens het Sinksenweekend in De Jack Op in Werchter. Momenteel zijn er een tiental kunstenaars die bereid zijn met demonstraties uit te pakken. Dat zijn Veeerle Defer (Aquarel- acryl pouring), Anne Brems (abstract werken - verschillende technieken), Ann Wens (letterkappen), Brigitte Sagehorn (juwelen), Christel Van Hove (kunstberen), Frans Wouters (klei draaien), Dras Lauwrijken (abstract beeldhouwen), Lieve Kempeneers (papierkunst), Tinne Vereeck (olieverf) en Edith Venwynsberghe (zijde bewerken).

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio