Ondanks vele zieke deelnemers

Alle teams TK Werchter halen norm voor Vlaamse kampioenschappen acro

Gilles Saliën en Judith De Schryver. Foto: if

Rotselaar - Het voorbije weekend werd de eerste provinciale voorronde acro betwist voor het A en B niveau.

TK Werchter kende een moeilijke voorbereiding want door ziekte konden heel wat teams zich niet optimaal voorbereiden op deze eerste selectiewedstrijd voor de Vlaamse en Belgische kampioenschappen. Toch wisten alle teams van TK Werchter de Vlaamse norm te halen en sommigen teams ook die voor de nationale kampioenschappen.

In de hoogste A reeks bij de seniores gemengde duo's pakte Janne Somers van TKW en haar partner Nathan Van Den Branden (Volharding Boom) de eerste plaats. Indezelfde categorie werden Gilles Saliën en Judith De Schryver mooi derde.

Eveneens in het A niveau, maar bij de 13 tot 19 jarigen werden Louise Janssens, Annabel Cornille en Kato Desloovere mooi vijfde na twee foutloze oefeningen. Bij de 12 tot 18 jarigen was er een achtste plaats voor Nura Vander Auwera, Milina Hubin en Jana De Potter. Een foutje in de balansoefening werd goedgemaakt door een schitterende tempo oefening. Net na hen eindigden Fien Voet, Hasse Timmermans en Noortje Swine.

In de categorie A bij de 11 tot 16 jarigen werden Mitke Gutshoven, Tiska Van Der auwera en Lotte Somers na twee foutloze oefeneingen mooi zevende.

Tenslotte was er nog het trio Lotte Veuchelen, Isabo Debusscher en Helena Verdeyen een negentiende plaats bij de juniors trio's in het B niveau.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio