Vlaams-Brabantse kampioenschappen acrogym.

Driemaal goud en zilver, eenmaal brons voor TK Werchter

Driemaal goud en zilver, eenmaal brons voor TK Werchter

Zilver voor Mitke, Lotte en Tiska op de Vlaams-Brabantse kampioenschappen. Foto: if

Rotselaar - Tijdens de Vlaams-Brabantse kampioenschappen acrogym in Leuven mochten alle deelnemende teams van TK Werchter op het podium!

Bij de seniores A niveau gemengde duo's behaalde Werchter goud en zilver. Janne Somers en Nathan Van den Branden (Volharding Boom) wonnen na een spannende strijd met het Werchters duo Judith De Schryver en Gilles Salien. Ze werden ook de nummers 1 en 2 in de open rangschikking.

Na twee foutloze oefeningen werden Louise Janssens, Annabel Cornille en Kato Desloovere bij de 13 tot 19 jarigen niveau A kampioen.

TKWerchter behaalde een derde gouden medaille met Lotte Veuchelen, Helena Verdeyen en Isabo Debusscher die bij de juniores B heel nipt het trio van Wilgym en Blauwput achter zich hielden.

Bij de 12 tot 18 jarigen in het A niveau behaalden Nuria Van der Auwera, Jana De Potter en Milina Hubin een zilveren medaille. Hun clubgenoten Fiet Voet, Hasse Timmermans en Noortje Swine pakten brons.

Tenslotte was er nog een zilveren medaille voor Mitke Gutschoven, Lotte Somers en Tiska Van der Auwera (ziek) bij de 11 tot 16 jarigen in het A niveau.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio