Tien jaar Verdiep 2

Menart blikt terug op tien edities

Menart blikt terug op tien edities

Foto: ggh

Rotselaar - Het cultuurprogramma "Verdiep 2" van de gemeente Rotselaar viert haar tiende verjaardag onder de benaming Jubilee Santé. De tentoonstelling Menart maakt hier ook deel van uit.

Dit jubeljaar verdient dus ook een speciale editie van de voorjaarstentoonstelling Menart. Het is een samenwerking tussen de cultuudienst van Rotselaar en Den Ateljee vzw.

Vanaf de inkomhal tot op het dakterras van het vrijetijdscentrum de mena verzamelt Menart de komende dagen alle kunstenaars van de voorbije edtities.Het werd een overzichtstentoonstelling van bekende en steengoede kunstenaars. De verschillende karakters en disciplines vormen er een symbiose van formaat.

Vanaf zondag 28 april tot zondag 5 mei kan men er gratis werken bewonderen van Peter Van Bekbergen, Dirk Boulanger, Willy Meysmans, Dany Tulkens, Dirk Eelen, Ann Van Hoey, Willy Peeters, Els Vos, Luc Huysmans, Tjerrie Verhellen, Pol Lemaire, Maria Iaram, Geert Van der Borght en Paul Dumont.

Tijdens het weekend en op woensdag kan men er terecht van 14 tot 18 uur. De andere dagen is de tentoonstelling open van 19 tot 21 uur.

Tijdens de tentoonstelling kan men de werken ook kopen. Een deel van de opbrengst van deze expo gaat naar Den Ateljee, een dagcentrum voor personen met een handicap.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio