Kick off op maandag 7 oktober

Rotselaar is een warme gemeente

Rotselaar is een warme gemeente

Warme Willem en schepen Piet De Bruyn kunnen het goed met elkaar stellen. Foto: if

Rotselaar - De gemeente Rotselaar en de gezondheidsraad willen zich engageren om de komende jaren te werken aan een goede geestelijke gezondheid voor jongeren en bij uitbreiding voor elke inwoner van Rotselaar.

Schepen van gezondheid, Piet De Bruyn (N-VA)gelooft in Rotselaar als Warme Gemeente. "Samen met alle betrokkenen maken we van onze gemeente een veilige plek, waar veerkrachtige jongeren hun talenten en identiteit kunnen ontplooien, zich kwetsbaar kunnen opstellen en daarin gesteund worden door hun omgeving en leeftijdsgenoten" zegt de schepen.

Om dit doel te bereiken wordt Rotselaar begeleid door Logo Oost-Brabant en ondersteund door een sonsortium van het Vlaams Instituut Gezond Leven, de Vlaamse Logo's, Fons GavoorGeluk en het onderzoekcentrum LUCAS van de KUL.

Op maandag 7 oktober om 19 uur is er in GC de Mena een kick off moment voor mensen die beroepsmatig actief zijn rond geestelijke gezondheidszorg. Ook mensen die actief zijn in verenigingen of voeling hebben met bepaalde leeftijdsgroepen zijn er welkom. De avond wordt ingeleid door klinisch psycholoog, neuropsycholoog en gezondheidspsycholoog Michael Portzky.

Binnenkort verschijnt ook Warme William in het straatbeeld. Het is een grote blauwe beer  met veel luisterbereidheid.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio