Infomarkt op zondag 13 oktober

Vier nieuwe projecten sociaal wonen

Vier nieuwe projecten sociaal wonen

Rotselaar plant de komende jaren 120 nieuwe sociale woningen. Foto: if

Rotselaar - De komende jaren staan er in Rotselaar vier nieuwe sociale woonprojecten op stapel. Zondag 13 oktober kan men tijdens een infomarkt kennis maken met de projecten.

Rotselaar investeert de komende jaren samen met de sociale huisvestingsmaatschappij SWAL en verschillende andere partners uit de sector, in socaal wonen. "Sociaal wonen is voor onze gemeente een prioriteit. We voorzien de komende jaren samen met het SWAL vier nieuwe woonprojecten, samen goed voor 120 nieuwe sociale woningen tegen 2022" zegt schepen van wonen, Dirk Claes (CD&V).

Het betreft in Werchter een nieuwe wijk voor een zestigtal sociale woningen,zowel voor verhuur als verkoop. Het project is gesitueerd tussen de Walstraat en de Jan Bolsstraat. 

In het kader van het provinciaal RUP Weekendverblijven komen er in Vossenbergen te Werchter en Bergzicht in Wezemaal in totaal 20 kleinschaolige sociale huurwoningen.

En in de Sint Antoniuswijk in Rotselaar komen er 10 nieuwe seniorenwoningen, en 20 sociale appartementen.

Op zondag 13 oktober kan men in GC de mena in Rotselaar van 13 tot 16 uur kennismaken met de nieuwe woonprojecten tijdens de Sociaal Wonendag.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio