Seniorenraad is actief in Holsbeek

Seniorenweek sluit af met vierde seniorenborrel

Seniorenweek sluit af met vierde seniorenborrel

Foto: if

Holsbeek - De seniorenweek in Holsbeek brengt ook dit jaar weer een afwisselend programma in de verschillende leefgemeenschappen. De seniorenraad is de stuwende kracht achter dit initiatief.

Naast de gewone wekelijkse of tweewekelijkse bijeenkomsten zijn er tijdens de seniorenweek enkele bijzondere activiteiten.

Maandag 18 november is er om 19.30 in de raadzaal van het gemeentehuis een lezing door Ortwin Reymen. Hij licht toe hoe je een erfenis op een zo best mogelijke manier kan voorbereiden. De toegang is gratis.

Okra Sint-Pieters-Rode gaat aan de feesttafel zitten op dinsdag 19 november vanaf 12.30 uur in het Kloosterhof. Woensdag 20 november is het de beurt aan de Okra leden van Kortrijk-Dutsel om aan de feesttafel aan te schuiven in de Gildezaal om 17 uur. In Nieuwrode feest Okra dezelfde dag al vanaf 13 uur in de parochiezaal.

Verder zijn er nog wandelingen (Kortrijk-Dutsel) en fietstochten (Sint-Pieters-Rode) op donderdag 21 november.

De seniorenweek wordt afgesloten met de seniorenborrel (al de vierde edtitie) op vrijdag 22 november vanaf 19 uur in het Kloosterhof. Het thema dit jaar is "ouderen zijn de spil in de buurt".

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio