In Koepelzaal van WZC

Taalent brengt poëzieconcert op 8 december

Taalent brengt poëzieconcert op 8 december

De leden van Taalent verzorgden eerder dit jaar al een poëziewandeling op de Chartreuzenberg. Foto: ggh

Holsbeek - Wie van poëzie houdt mag zeker niet ontbreken op het literaire evenement van Taalent op zondag 8 december van 10 tot 12 uur in de Koepelzaal van het WZC Sint Margaretha in Holsbeek.

Holsbeek staat ondertussen op de literaire kaart dankzij de jaarlijkse organisatie van Poëzie in de Pastorie, maar ook het schrijverscollectief Taalent zorgt voor de literaire ontboezemingen van enkele inwoners van Holsbeek.

Taalent is een schrijverscollectief van het Hageland. De leden van de vereniging komen maandelijks samen in het WZC in Holsbeek om hun werk-gedichten en cursiefjes- te bespreken. Het is dankzij deze feedback dat zij hun kunst kunnen verfijnen.

Elk jaar organiseert Taalent een pöezieconcert. Dan kunnen de leden een staaltje van hun kunnen naar buiten brengen. Het is woordkunstenaar Stan Moons die een geheel eigen interpretatie brengt van het werk van negen leden van Taalent. 

Taalent -in-Team kan je gratis bijwonen en zelfs de receptie achteraf is gratis. Guy Vits, Franswa Houtmeyers, Toine Organe, Jiji Joris, Marina Verheyden, Philippe Hendrick, Lieve Organe, Julia Loozen en Betty Puttemans heten er alle poëzieliefhebbers van harte welkom.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio