drie gemaskerde mannen stormen zaak binnen vlak voor sluitingstijd

Gewapende overval op warenhuis Louis Delhaize aan Dendermondesteenweg

Gewapende overval op warenhuis Louis Delhaize aan Dendermondesteenweg

Foto: if

Destelbergen - Dinsdagavond werd de buurtwinkel Louis Delhaize in het centrum van Destelbergen overvallen. Onder bedreiging van een wapen werd de inhoud van de kassa leeggeroofd. De vier daders namen ook nog sigaretten mee. Bij de overval raakte niemand gewond.

Even voor het sluitingsuur waren er nog twee bediendes en één klant in de Louis Delhaize aan de Dendermondesteenweg. Plots stormden drie gemaskerde mannen de zaak binnen en eisten zij geld. Nadat de winkelbediende de kassa had geopend, graaiden de mannen ook nog enkele pakken sigaretten mee. Vervolgens liepen zij terug naar de parking waar een kompaan hen met een lichtgrijze stationwagen stond op te wachten. Het viertal vluchtte via de Dendermondesteenweg in de richting van Gent. Onmiddellijk na de melding werd door de politie een zoekactie gestart maar de daders konden niet meer aangetroffen worden. Het parket van Gent stuurde het labo ter plaatse voor sporenopname. De lokale recherche van de politiezone Regio Rhode & Schelde voert het onderzoek.

Personen die meer informatie hebben over de feiten, kunnen dit melden aan de lokale recherche van de politiezone via het telefoonnummer 093637272 of 093637200, via mail recherche@politie5418.be 
 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio