christel standaert was al vroeg present

Vroege vogels op de Tuindagen van Beervelde

Vroege vogels op de Tuindagen van Beervelde

Christel Standaert, als een van de eersten op de Tuindagen van Beervelde Foto: Geert Herman

Destelbergen - Op de eerste rij, op dag een en stipt om tien uur aan de ingang van het Park van Beervelde. Vroeger zelfs. Ook Christel Standaert en haar man uit Destelbergen behoren tot de echte Tuindagenfans. 'Waarom we hier zijn? Omdat we hier verslaafd aan zijn', lacht ze.

'Al twintig jaar komen we. En zeggen dat het eigenlijk heel vreemd is dat we hier terechtgekomen zijn. Ik leerde met de autorijden hier in Beervelde, en we zagen dat er iets te doen was. Nog niet van deze omvang, want toen was het hier nog rustig. Maar zo zijn we hier beland, en we zijn blijven komen. En waarom ze zo vroeg komen, is ook omdat  ze dan makkelijk een parkeerplaats kunnen vinden. Of ze iets gaan kopen?  ‘We hebben al iets mee in onze boodschappentas’, klink het,  nog voor ze het park goed en wel binnen zijn. En ze tonen twee uit de kluiten gewassen paraplu’s. ‘Kan altijd van pas komen, toch?’

Wie niets wil missen van de Tuindagen, vindt foto's en verslagen op onze Nieuwsbladsite van Lochristi. Zelf kan u er zaterdag en zondag nog terecht, van 10 uur tot 18 uur, Beervelde-Dorp 75.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio